Pirkanmaan Asfaltti
Etusivu
Yritys
Palvelut
Referenssit
Yhteystiedot

Yritys

Pirkanmaan Asfaltti on – nimensä mukaisesti – asfaltointiin erikoistunut sastamalalainen yritys. Pirkanmaan lisäksi toimimme myös pääkaupunkiseudulla. Eritysiosaamistamme on erilaisten päällystevaurioiden, kuten halkeamien ja reikien paikkaukset. Pikipäällystyksen lisäksi teemme myös maanrakennustöitä, kiveyksiä ja eristystöitä.

Pirkanmaan Asfaltin tekijöillä on vuosikymmenten kokemus asfalttirakentamisesta ja koneurakoinnista. Meillä on käytössämme kaikki asfaltoinnissa tarvittavat työkalut lapiosta levittäjään.

Olemme erikoistuneet pieniin ja keskisuuriin kokonaisurakoihin. Tarjoamme asiakkaillemme valmiin päällysteen pohjatöineen ja viimeistelyineen. Suurin osa asiakkaistamme on keskisuuria teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä, taloyhtiöitä ja pirkanmaalaisia kuntia.

Aliurakoitsijoita käytämme vain sähkö- ja peltitöissä, koska ammattimiehemme hallitsevat muut piharakennustyöt.

Palveluumme kuuluivat huolelliset pohjatyöt ja pohjaviimeistelytyöt. Tarvittaessa vaihdamme maa-aineksen asfaltoitavalta alalta, tasoitamme pohjat ja levitämme tasoitemurskeet onnistuneen lopputuloksen takeeksi. Asfaltoinnin viimeistelee oikein toteutetut pintavesikaadot ja muotoilu.

Talviaikaan huolehdimme kiinteistöjen talvikunnossapidosta: auraaamme pihat ja kevyen liikenteen väylät sekä kuljetamme lumet pois tontilta lumenkaatopaikoille. Hoidamme myös kattolumien pudotukset.

 

 
Pirkanmaan Asfaltti  I  p. 044 744 1229  I  Hakakatu 4  I  38210 Sastamala.